sfatul medicului
programele de marire a penisului functioneaza?

metode nerecomandate prezente pe piata

avantajele si modul de functionare al metodelor naturale

recomandarea medicului

De ce sunt metodele naturale cele mai sigure?

Tehnicile naturale de marirea penisului sunt bazate pe sintetizarea unei munci de documentare titanice, fiind testate si aplicate cu succes pe intreg cuprinsul S.U.A. si al Europei de Vest, cu o rata de succes de peste 98%.

Programele dezvoltate de specialistii in sexualitatea umana se bazeaza pe exercitii fizice si psihice, sustinute de diferite dispozitive naturale si stimulari speciale (gen Kegel). Acestea sunt 100% naturale si sigure, nu provoaca durere (unele fiind chiar placute) si duc la o crestere garantata a penisului (atat in stare erecta cat si flasca) cu 3-5 cm in minim 1-3 luni.


Folosind tehnicile oferite de noi, nu este surprinzator ca o persoana care are un penis de 15 cm sa obtina o marire in lungime de pana la 3,5 cm (si proportional in grosime) in mai putin de trei luni!


Pentru a intelege modul de functionare a metodelor naturale de marire a penisului citeste mai jos recomandarea d-lui dr. Marian Vornicu, medic specialist la institutul Andrologic Med. Center Intl.

Recomandarea medicului



Dr. Marian Vornicu explica cum sunt folosite studiile prezentate mai sus in folosul dezvoltarii unui program de marire a penisului, pornind de la anatomia si functionarea organului genital si terminand cu metodele de motivare psihica indisolubil legate de obtinerea performantelor sexuale:


"Cercetarile noastre demonstreaza ca penisul este, ca si alte parti ale corpului, capabil sa-si mareasca volumul prin exercitii, obtinandu-se o subtantiala marire si intarire.

Imaginati-va parti ale corpului care nu sunt antrenate: acestea devin slabe sau in timp chiar deformate... aceasi regula se aplica si penisului!

Marirea penisului se face prin aplicarea sustinuta a unui program ce contine exercitii pentru controlul si constientizarea psihica a capacitatii erectile si a senzatiilor experimentate de-a lungul unui contact sexual, pentru stapanirea reactiilor sexuale instinctive ale organismului uman, si prin exercitii de pompare a sangelui in tesutul cavernos erectil al penisului si antrenarea celulelor respective pentru retinere si refacere.

Cresterea fluxului circulatiei sanguine la nivelul tesutului erectil al penisului conduce la o erectie mai puternica si la o performanta sexuala mai buna. Controlul acestor stari prin aplicarea programului de motivare fizica si psihica duce la o marire permanenta a penisului atat in stare erecta cat si in stare flasca!"

dr. Marian Vornicu


Penis.ro ofera cel mai sigur program de marire naturala a penisului, 100% garantat si recomandat de medici specialisti.

Am demonstrat medical ca orice barbat poate obtine un penis mai mare si este un lucru indiscutabil ca orice femeie prefera un penis mai mare! Imagineaza-ti ca ai avea un penis cu 3-5 cm mai mare. Imagineaza-ti siguranta si increderea pe care o vei castiga!

Acum nu mai trebuie sa iti imaginezi! Pentru a avea penisul pe care l-ai dorit dintotdeauna, nu trebuie decat sa aplici metodele recomandate de penis.ro!

Cum pot intra si eu in posesia acestor metode?



Nimic mai simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi Manualul complet pentru marirea potentei!

Citeste mai departe: manual complat pentru marirea potentei >>



Penis.ro iti ofera solutii:

Descopera metode naturale de marirea
penisului ce vor functiona si in cazul tau!

Afla totul despre aceste metode aici!
Vrei sa vezi rezultate?

Comanda manualul de marirea penisului!
Nu ai nimic de pierdut, doar cm de castigat!

Comanda manualul acum!

Copyright © Penis.ro - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare
Stiai ca...
...marimea medie a penisului erect este de 18-19 cm? Peste 80% dintre barbati au aceste dimensiuni!
Manual complet pentru marirea penisului
prezentare manual
Avantajele manualului:
marirea permanenta a penisului cu 3-5 cm, in mai putin de doua luni
tehnici 100% naturale, fara pilule, chirurgie, pompe sau alte dispozitive!
tratarea impotentei si a ejacularii precoce
marirea intensitatii orgasmului si obtinerea orgasmelor multiple
marirea placerii simtite de partenera
plus multe alte informatii pe care orice barbat ar trebui sa le stie! De ce nu si tu?
click aici pentru detalii