sfatul medicului
forma si structura penisului

dimensiuni medii si extreme ale penisului

cat este de importanta marimea penisului?

Marimea penisului dincolo de centimentri

Din cele mai vechi timpuri, problema dimensiunii organului sexual are o importanta majora pentru barbati. Cu fiecare ocazie cu care doi barbati dezbracati se intalnesc, fie la un dus public, in vestiar sau chiar la pisoar, inevitail interesul fiecaruia dintre ei este indreptat catre penisul celuilalt. Instinctiv, in doar cateva clipe, ei masoara din ochi organul, il compara cu cel propriu si se raporteaza astfel la persoana din fata lor.


Iata deci ca respectul de sine si definirea in raport cu ceilalti trece automat prin proprii pantaloni.Cele de mai sus explica motivul pentru care in popor este folosit termenul de "barbatie" cand se face referire la penis. Ca urmare, importanta organului sexual in exprimarea personalitatii unui barbat este indiscutabila: dimensiunii fizice a penisului ii corespunde o dimensiune psihica complementara.

Dimenisunile penisului si performanta sexualaMarimea pensiului este importanta pentru un barbat doar in masura in care el crede ca acest lucru este important pentru el. Din punct de vedere anatomic, vaginul are de la 8 pana la 13 cm adancime, astfel incat chiar si un penis mic poate atinge intreaga suprafata a vaginului.

Problemele generate de un penis mic nu sunt legate de imposibilitatea anatomica de a avea o relatie cu o persoana de sex opus ci sunt generate mai degraba de latura psiho-sociala a individului care este strcuturata nelimitativ pe respectul sau de sine prin raportare la cei din jurul sau.


Fie ca iti doresti un penis mai mare pentru performante mai bune in pat, fie ca esti nemultumit de dimensiunile penisului tau si vrei sa le maresti, cel mai important castig pe care un penis mare ti-l va oferi este siguranta si increderea in sine pe care o castigi in acest fel.Ca urmare, marimea penisului este importanta atat pentru o viata sexuala mai buna cat si pentru motivarea in plan psihic a barbatului in vederea relatiilor sale sociale.

Esti pregatit sa descoperi tehnicile moderne de marire a penisului? Afla care metode vor functiona si in cazul tau si sa testeaza metodele oferite de noi!

Citeste mai departe: metode de marire a penisului >>Penis.ro iti ofera solutii:

Descopera metode naturale de marirea
penisului ce vor functiona si in cazul tau!

Afla totul despre aceste metode aici!
Vrei sa vezi rezultate?

Comanda manualul de marirea penisului!
Nu ai nimic de pierdut, doar cm de castigat!

Comanda manualul acum!

Copyright © Penis.ro - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare
Stiai ca...
...marimea medie a penisului erect este de 18-19 cm? Peste 80% dintre barbati au aceste dimensiuni!
Manual complet pentru marirea penisului
prezentare manual
Avantajele manualului:
marirea permanenta a penisului cu 3-5 cm, in mai putin de doua luni
tehnici 100% naturale, fara pilule, chirurgie, pompe sau alte dispozitive!
tratarea impotentei si a ejacularii precoce
marirea intensitatii orgasmului si obtinerea orgasmelor multiple
marirea placerii simtite de partenera
plus multe alte informatii pe care orice barbat ar trebui sa le stie! De ce nu si tu?
click aici pentru detalii