sfatul medicului
anatomie   
marirea penisului   
produse   
cumpara!

CopyrightSite-ul Penis.ro este parte din grupul Sexpert.ro, care detine conform certificatului ORDA Seria B2130393, Nr. 2474 / 11.01.2007 toate drepturile de autor pentru cartea electronica "Manual complet pentru marirea potentei".

Intregul continutul acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, programe si alte date - precum si continutul manualelor sunt proprietatea Sexpert.ro - denumita in continuare Editor - fiind protejate de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea a oricaror elemente enumerate mai sus, sau copierea partiala sau totala a continutului manualelor Sexpert.ro fara acordul scris al Societatii, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Termeni de utilizareSite-ul Penis.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator. Totusi, utilizarea site-ului si completarea formularului de comanda pentru "Manualul complet pentru marirea potentei" presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate ale site-ului. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Editor. Intrucat prevederile Termenilor de utilizare si ale Politicii de confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Penis.ro. Daca folositi acest Site, sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate pe Site.

Penis.ro nu este si nu poate fi considerat un site cu caracter pornografic, explicit, samd, putand fi accesat in mod sigur si de persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani. Cu toate acestea, optiunea de a comanda "Manualul complet pentru marirea potentei", este limitata adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online prin metodele de plata acceptata de Penis.ro. Daca aveti mai putin de 18 (optsprezece) ani, puteti plasa comanda numai asistat de un parinte sau tutore.

"Manualul complet pentru marirea potentei" reprezinta o culegere de studii/metode propuse de diversi autori care isi indreapta atentia asupra tuturor aspectelor care influenteaza calitatea vietii sexuale, de la tehnici de motivare fizica si psihica pentru marirea penisului la tratarea ejacularii precoce precum si cresterea performantei sexuale in general.

Editorul nu ofera nicio garantie implicita sau explicita ca una sau mai multe din aceste metode vor functiona in cazul dvs. (unele metode sunt garantate de autorii studiilor sau tehnicilor in cauza, altele sunt oferite doar cu titlu informativ).

VA ATRAGEM ATENTIA CA APLICAREA INCORECTA A UNOR METODE POATE AVEA CONSECINTE NEGATIVE. CITITI CU ATENTIE TOT MANUALUL SI APOI DECIDETI-VA ASUPRA TEHNICILOR PE CARE LE CONSIDERATI POTRIVITE PENTRU DUMNEAVOASTRA.

Serviciile si produsele oferite de Editor prin intermediul Penis.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, si Directiva 97/7/CE a Parlamentului European. Termenii de utilizare a site-ului Penis.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Politica de confidentialitateAccesarea Penis.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie prelucrate de Editor, in scopul procesarii si expedierii comenzilor plasate pe site de catre utilizatori.

Editorul se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia cazurilor exceptionale cand acestea vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Editorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre utilizator prin e-mail la adresa contact@penis.ro.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Penis.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.


Penis.ro iti ofera solutii:

Descopera metode naturale de marirea
penisului ce vor functiona si in cazul tau!

Afla totul despre aceste metode aici!
Vrei sa vezi rezultate?

Comanda manualul de marirea penisului!
Nu ai nimic de pierdut, doar cm de castigat!

Comanda manualul acum!

Copyright © Penis.ro - Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii de utilizare
Stiai ca...
...marimea medie a penisului erect este de 18-19 cm? Peste 80% dintre barbati au aceste dimensiuni!
Manual complet pentru marirea penisului
prezentare manual
Avantajele manualului:
marirea permanenta a penisului cu 3-5 cm, in mai putin de doua luni
tehnici 100% naturale, fara pilule, chirurgie, pompe sau alte dispozitive!
tratarea impotentei si a ejacularii precoce
marirea intensitatii orgasmului si obtinerea orgasmelor multiple
marirea placerii simtite de partenera
plus multe alte informatii pe care orice barbat ar trebui sa le stie! De ce nu si tu?
click aici pentru detalii